top of pageAnandance is een combinatie van circling, hatha yoga opwarming, ecstatic dance en meditatie/relaxatie.
De dans-avonden duren twee tot drie uur en kunnen aangeboden worden aan groepen vanaf vijf mensen zowel binnen als buiten (onder voorwaarde dat er stroom voorzien kan worden).


 

Al sinds mijn jeugd was ik gefascineerd door muziek en dansen en ik werd dan ook dj tijdens mijn studententijd en toerde al snel door België en Europa.

In 2012 kwam ik voor het eerst in contact met 'Ecstatic Dance', een vrije vorm van dansen op blote voeten en in stilte. Ik besefte meteen wat voor diepe transformatie er hier kan gebeuren en wat voor een leuke dynamische manier van mediteren dit was, zeer geschikt voor mensen die vb. Stilzitten erg uitdagend vinden. Na een reeks dansen te doen en te helpen organiseren zowel in Australië als in België, besliste ik in 2016 om een cursus aan te vangen voor facilitator en host van 'Ecstatic Dance Evolution' en in de navolging daarvan hoste ik tien dansavonden in Antwerpen voor een vzw.
Na verschillende soorten concepten en dansen te hebben ervaren leek het me ideaal om mijn kennis en ervaring te integreren in een eigen dansconcept.

De eerstvolgende dans is 15/08 op Het Vlierveld. Boek hier. 

bottom of page