top of page

Toen ik een kind was had mijn moeder enorme nekklachten door dubbele hernia. Intuïtief en uit de drang haar te helpen deed ik onbewust bepaalde massage technieken bij haar en ze drukte toen haar hoop uit dat ik ooit mensen op die manier zou kunnen helpen.

Jaren later toen ik door het diepste stuk van mijn zelf-healing ging besefte ik dat yoga niet voldoende was. Dat er heling nodig was die enkel iemand anders bij mij in gang kon zetten. Ik vond een enorm getalenteerde en hoog opgeleide therapeut die intuïtieve massage, aroma therapie en vele andere technieken combineerde. Ik bleef bij haar sessies doen en ging er in de leer.

Ik schoolde mezelf bij in ayurveda en andere theorieën en technieken en begon te oefenen op potentiële klanten tijdens mijn reizen. Zij getuigden al snel van de enorme verlichting en bevrijding die ze ervaarden tijdens de behandeling en ik voelde dan ook dat dit werk verder gezet moest worden.

 

Momenteel beschik ik over een eigen ruimte en tafel om met verschillende technieken, huisgemaakte olie en de juiste sfeer een mengvorm-massage aan te bieden die niet alleen oppervlakkige spanning maar ook dieper liggende problemen en stress kan verhelpen.

Na een kort gesprek schat ik jouw lichaamstype in en op basis daarvan maak ik de olie en geef ik de behandeling vorm.
Behandelingen zijn minstens één uur en maximaal twee uur gezien de nood aan diepgang en de intensiteit.

BOEK NU

Massage is not a self-indulgent escape f
bottom of page