top of page

 

Studenten ervaren veel druk en stress. Daarnaast zitten ze vaak lange uren op stoelen en thuis achter de computer. Dit zorgt op termijn voor fysieke en mentale problemen als er niet voldoende balans wordt toegepast met yoga en ontspanning.

Voor studenten bied ik woensdag-namiddag lessen aan die de school kan inplannen vb. in de turnhal. Hierover kan iets overeengekomen worden met de school of het lerarencorps zodat de studenten het voor een kleine bijdrage kunnen deelnemen en de school een vaste prijs betaalt. Max. aantal studenten per groep is vijftien. Dit om ideale begeleiding te kunnen garanderen.

Voor leraars bied ik studiedagen aan waar ze zich kunnen bijscholen om mindfulness en yoga technieken toe te passen in de klas en tijdens het lesgeven die zowel voor de leraar als voor de student een meer gebalanceerde leer-omgeving creëren en een gezondere leerlust. Leraars kunnen zich bijscholen in hoe ze het best met hun eigen energie en lichaam omgaan en hoe ze studenten met kleine pointers en oefeningen kunnen helpen geconcentreerd te blijven, stress tegen te gaan, zich meer thuis te voelen in de klas, … .

Neem contact op met je school. 
 

bottom of page