top of page

Mijn vader was een audiofiel die als handelsafgevaardigde werkte voor grote Hi-Fi merken. Als kind was ik dus steeds omringd door high-end audio materiaal. Als tiener begon ik te DJ'en voor lokale feesten en als student werd ik rave-dj en organisator. Ik was altijd omringd door getalenteerde en professionele muzikanten en producers en maakte mezelf dan ook klein in die context. Pas toen ik 35 jaar was had ik de moed om zelf aan de slag te gaan met mijn passie en het gebrek aan muzikale en technische scholing te zien als een kans om iets 'anders' of 'uniek' te doen.

Inmiddels ben ik drie jaar bezig met productie en uitbrengen van eigen muziek. Ik heb een home-studio opgebouwd die inmiddels semi-professionele proporties aanneemt en van waaruit ik heel gevarieerde audio-productie kan doen.
Mogelijkheden in de studio gaan van opnemen van sessies tot co-productie, mixen, remixen, mastering, …

De idee is om muziek en audio te kunnen creëren voor yoga, meditatie, bewuste muzikanten, dance-events, workshops, … . Als je dus een ideale backing-track zoekt voor iets of je wil je eigen ideeën tot leven wekken met muziek dan is dat allemaal mogelijk.

Recording en productie: 50euro per uur
Mixing: 50euro per track
Mastering: 30euro per track

Contacteer me om jouw audio project vorm te geven.

bottom of page